Дослідження методів виявлення синтетичних текстів - Безродний, В. В. (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі дослідження зосереджене на методах машинного навчання для виявлення синтетичних текстів та текстів, написаних людиною, з метою знайти найефективніші методи розпізнавання синтетичних текстів. Оскільки синтетичні тексти можуть бути важким завданням для класифікації, використання алгоритмів машинного навчання та штучного інтелекту може допомогти вирішити цю проблему. Дослідження може включати порівняння різних методів та алгоритмів класифікації, оцінку їх точності та ефективності, а також визначення факторів, що впливають на результати класифікації, наприклад, розмір та склад даних. Результати дослідження можуть бути корисними для розробки нових методів розпізнавання синтетичних текстів, а також для покращення існуючих методів класифікації текстів.
Keywords: машинне навчання; обробка мови; синтетичны тексти; штучні нейронні мережі