Мобільний додаток для управління гардеробом.Front-end - Малюта, О. В. (My University, 2025)
Об’єкт розробки – Front-end мобільного додатка для управління гардеробом на платформі Android, який дозволяє користувачам каталогізувати одяг, створювати образи та отримувати персоналізовані рекомендації. Мета розробки – створити зручний інструмент для організації гардеробу з функціями автоматичного підбору комбінацій одягу, аналізу статистики та роботи в офлайн-режимі. Метод рішення – розробка на мові програмування Kotlin з використанням Android SDK, локальної бази даних Room для офлайн-роботи та REST API для синхронізації з серверною частиною. Для генерації образів застосовано алгоритми на основі вподобань користувача та погодних умов.
Keywords: управління гардеробом; одяг; комбінації одягу