Дослідження задачі багатокритеріального вибору на прикладі планування подорожі - Варвашенко, Д. А. (My University, 2019)
В результаті роботи були проаналізовани методи пошуку кращої альтернативи, та спроектовано систему для пропонування користувачеві оптимального плану подорожі, яка матиме клієнт-серверну архітектуру та спілкуватиметься зі сторонніми системами за допомогою принципу REST
Keywords: архітектура системи; клієнт-серверна архітектура; методи згортки; rest