Методи та алгоритми оптимізації мережевого трафіку у Cloud-інфраструктурі - Євтушенко, А. В. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розгляд модернізації комп’ютерної мережі у результаті оптимізації трафіка WAN мереж, як важливого компоненту хмарної інфраструктури (cloud architecture) й отримання практично повної відмовостій-кості. У вступі розкривається актуальність обраної тими атестаційної роботи, також ставиться мета й визначаються головні задачі. У ході виконання атестаційної роботи було розглянуто 3 сценарії з опти-мізації трафіка WAN мереж, із зазначенням переваг і недоліків кожному. В екс-периментальній частині були зроблені повні налаштування та запуск кожного з цих сценаріїв із зазначенням повного списку дій і прикладів. Після чого було проведено тестування з кожного окремо і вибрано оптимальне мережеве про-грамне забезпечення з оптимізації трафіка.
Keywords: система моніторингу мереж; хмарні технології; мережева діагностика; TRAFFIC ANALYZER; колізії; WAN мережі; програми моніторингу трафіка; моніторинг протоколів