Репрезентація харкова у межах фотоконкурсів (на прикладі конкурсів Вікі любить пам'ятки та Конкурсу наукових зображень) - Ластовець, Н. О. (ХНУРЕ, 2024)
У роботі розкрита роль фотоконкурсів та фіксування руйнувань та збережених пам’яток у межах фотоконкурсів для громадян. У зв’язку з повномасштабним вторгненням і постійними обстрілами Харкова, фотографування збережених та зруйнованих пам’яток є нагальною необхідністю. Потенційно це може допомогти відновити пам’ятку у випадку її пошкодження чи привернути увагу до ситуації в місті на міжнародному рівні.
Keywords: фотоконкурс; фіксування руйнувань; конкурс наукових зображень