Застосування 3d-друку для індивідуального планування в ринології - Александренко, А. В. (НТУ «ХПІ», 2025)
Метою даної доповіді є дослідження потенціалу застосування технологій 3D-друку для створення індивідуальних тренувальних систем, що використовуються для комп'ютерного планування в ринології. Застосування технологій 3D-друку для створення індивідуальних тренувальних систем має значний потенціал для революціонізування підходів до комп'ютерного планування та навчання в ринології.
Keywords: ринологія; індивідуальна тренувальна система