Мультимодальна мовна модель на базі мультиагентної архітектури для спільної обробки текстової та візуальної інформації - Гончар, І. М. (My University, 2025)
Мета роботи – розробка мультимодальної системи на основі моделі Transformer та LLM, на основі агентів для реалізації мультимодального аналізу даних та створенню чіткого потоку генерації та обробки мультимодальних даних. Методи дослідження – аналіз існуючих наукових робіт, аналіз користувацьких вимог, аналіз існуючих аналогів та методів розробки мультимодальних систем. У результаті розробки частини кваліфікаційної роботи було створено агентну систему для мультимодальної обробки та генерації інформації, що дозволить створити систему, яка буде більш повно задовольняти потреби користувача у одній екосистемі. Для реалізації даного проекту було використано Hugging Face, Llama 3.2 Vision, Langchain, Langgraph, ChatGPT API
Keywords: Transformer; мультимодальний аналіз даних; Hugging Face