Розробка компонентів інформаційної системи з продажу антикварного посуду - Жернова, П. Є.; Новікова, Т. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження підходу Header bidding, що працює за таким принципом: заголовок запиту, в якому зашита ставка й інші потрібні для визначення людини у системі дані, розміщуються через рядок JavaScript-скрипту, що вбудований у заголовок веб-сайту видавця.
Keywords: веб-сайт видавця; підход Header bidding