Декомпозиція економічної безпеки підприємства - Полозова, Т. В.; Журавель, М. Ю. (Видавець «Сочінський», 2011)
Аналіз запропонованих функціональних складових дозволить виявити загрози економічній безпеці підприємства і розробити загальні рекомендації щодо формування комплексу заходів по їх нейтралізації. Для більш комплексного аналізу загроз необхідно проводити діагностику стану безпеки за кожною запропонованою складовою, а за її результатами розробляти комлекс заходів щодо підвищення рівня економічної безпеки підприємства.
Keywords: економічна безпека підприємства; функціональні складові економічної безпеки; поточна економічна безпека; фінансова безпека; інтелектуально-кадрова безпека; техніко-технологічна безпека; політико-правова безпека; інформаційна безпека; екологічна безпека; силова безпека