Програмна система для обміну кулінарними рецептами. Back-end - Костенко, М. Р. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – серверна частина мобільного додатка для кулінарної платформи для обміну рецептами. Мета розробки – розробка надійної та ефективної серверної частини для обробки даних та взаємодії з мобільним додатком. Метод рішення – серверна частина реалізована на Laravel та PHP, використовується база даних MySQL для зберігання інформації про користувачів та рецепти. У результаті розробки була спроектована серверна платформа, яка забезпечує ефективну обробку запитів та надійне зберігання даних. Це забезпечує стабільну роботу мобільного додатку та високий рівень сервісу для користувачів.
Keywords: кулінарна платформа; обмін рецептами