Правове регулювання інформаційної безпеки підприємництва України - Вітліна, М. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
У системі забезпечення безпеки господарських відносин та збереження комерційної таємниці все більшого значення набуває забезпечення інформаційної безпеки підприємства. Насамперед це пов’язано зі зростанням конкурентної боротьби між суб’єктами господарювання, адже саме від інформації часто залежить конкурентоспроможність, безпека, ефективність діяльності підприємства, а іноді й факт існування на ринку.
Keywords: динамічний розвиток; інформаційні відносини