Т. 11 : Конференція "Україна в історико-культурному та мовному просторі" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2021)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Видання підготовлено кафедрою українознавства Харківського національного університету радіоелектроніки
Keywords: мовний простір; українознавство