Дослідження та порівняння фреймворків для розроблення вебзастосунків - Свічкарьов О. В. (My University, 2022)
Об’єктом дослідження є процес тестування вебзастосунків на трьох різних фреймворках, а саме React, Vue та Angular, що застосовуються на базі мов програмування JavaScript і TypeScript. Метою дослідження є порівняння вибраних фреймворків задля визначення їх популярності у світі, ефективності та масштабності під час тестування однакових класів задач. У результаті роботи здійснена програмна реалізація трьох вебзастосунків за допомогою вибраних фреймворків, що виконують важкі операції задля визначення швидкості кожного фреймворку.
Keywords: фреймворк; вебзастосунок; frontend