Дослідження та розробка ефективних стратегій оптимізації веб-додатків на основі технології React - Загнойко, І. Ю. (My University, 2024)
Метою роботи є аналіз різних стратегій оптимізації та їх вплив на продуктивність та користувацький досвід у різних веб-сценаріях. Робота передбачає дослідження та порівняння ефективності різних підходів до оптимізації React-додатків та визначення параметрів, які впливають на їхню ефективність.
Keywords: веб-додаток; оптимізація веб-додатків; технологія React; веб-сценарій