Вивчення результативності системи ієрархічних ознак для класифікації зображень - Сірик, Т. О. (ХНУРЕ, 2020)
Розглянуто ієрархічні методи класифікації зображень на підставі множини детекторів ключових ознак.
Keywords: комп'ютерний зір; ключова точка