Автоматизований контроль конструктивно-технологічних параметрів в автоматизованій системі керування виготовленням мікроструктурованих оптичних волокон - Филипенко, О. І.; Пономарьова, Г. В. (УНК “ИПСА” НТУУ “КПИ”, 2011)
Автоматизований контроль конструктивно-технологічних параметрів в автоматизованій системі керування виготовленням мікроструктурованих оптичних волокон.
Keywords: автоматизований контроль; контроль параметрів; конструктивно-технологічні параметри; система керування; оптичне волокно