Система моніторингу якості повітря базі мікроконтролера Аrduino - Турбаба, Д. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка системи моніторингу якості повітря з використанням мікроконтролера Arduino, яка дозволяє в реальному часі відстежувати рівень забруднення навколишнього середовища та інформувати користувача про критичні зміни параметрів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було спроєктовано та зібрано прототип системи, здатної в режимі реального часу вимірювати основні параметри стану повітря. Отримані дані дозволяють оцінювати стан повітря в локальних зонах і виводити показники на OLEDдісплей.
Keywords: датчик якості повітря; Arduino; параметри стану повітря; OLEDдісплей