Європейські вимоги до якості підготовки бібліотечних фахівців - Соляник, А. А. (My University, 2014)
Розвиток бібліотек в умовах інформаційного суспільства. Європейські вимоги до якості підготовки бібліотечних фахівців
Keywords: розвиток бібліотек; підготовка бібліотечних фахівців