Вплив віртуальної реальності на мистецьку освіту та навчання - Дорош, С. М.; Хамула, О. Г.; Васюта, С. П. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В умовах стрімкого технологічного прогресу віртуальна та доповнена реальність стала не лише останнім трендом, а й важливим інструментом у багатьох сферах, зокрема в мистецькій освіті та навчанні. Вплив на ці галузі був величезним, відкриваючи безмежні можливості для створення, вивчення та сприйняття мистецтва.
Keywords: віртуальна реальність; мистецька освіта