ШІ для аналізу великих обсягів даних з соціальних мереж та новинних сайтів для виявлення трендів - Супрун, О. О.; Чалик, Д. С. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Розглянуто застосування штучного інтелекту для автоматизованого аналізу даних та виявлення трендів. Визначені основні переваги ШІ для аналізу ключових слів.
Keywords: аналіз ключових слів; виявлення трендів