УФ-фотодіод з бар'єром Шотткі - Галат, О. Б.; Старжинський, М. Г.; Гриньов, Б. В.; Жуков, О. В.; Зеня, І. М.; Трубаєва, О. Г.; Бендеберя, Г. М.; Сліпченко, М. І. (ДП “Український інститут промислової власності”, 2014)
Винахід належить до мікрофотоелектроніки, а саме до напівпрвідникових фотодіодів, чутливих в ультрафіолетовому (УФ) діапазоні спектра, і може бути використаний для вимірювання та контролю інтенсивності та накопичення дози УФ-випромінювання.
Keywords: УФ-діод; барьєр Шотткі; селективна чутливість