Розробка та дослідження автоматизованої системи управління температури та рівня pH в системах опалення - Гоцкало, С. С. (My University, 2025)
Мета роботи – розробити автоматизований модуль системи управління регулятора температури та рівня pH теплоносія у центральному тепловому пункті. Проведено аналіз теперішнього стану опалення в Україні, індивідуальних варіантів автоматизація опалення. Ознайомлено з термінологією, методом роботи опалення, призначенням ЦТП. Актуальність розробки модуля автоматизованої системи управління регулятора температури теплоносія у ЦТП полягає у необхідності ефективного контролю та регулювання температурного режиму, що сприяє забезпеченню оптимального функціонування теплових систем, зниженню енерговитрат та покращенню екологічних показників. Даний модуль дозволить забезпечити точність і стабільність регулювання, а також зручне і швидке управління системою, сприяючи підвищенню ефективності і надійності теплоенергетичного обладнання
Keywords: регулятор температури теплоносія; теплоносій