Вплив глобалізації на українську культуру та суспільство - Яркіна, А. С. (ХНУРЕ, 2023)
У доповіді порушується проблема впливу глобалізації на українську культуру та суспільство. Даний науковий експеримент розглядає взаємозв'язок глобальних тенденцій та трансформації української культури в контексті сучасності. Дослідження спрямоване на виявлення як позитивних, так і негативних аспектів глобалізації для української культури та національної самосвідомості. Ретельний аналіз цих процесів дозволяє розуміти вплив глобалізації на українське суспільство та прогнозувати можливі шляхи розвитку в майбутньому.
Keywords: глобалізація; українська культура; суспільство; національна самосвідомість; культурна спадщина