Дослідження методів для розпізнавання емоційного стану людини - Дубовой, П. В.; Білоус, Н. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова математичних моделей, що дозволять підвищити точність оцінки емоцій за допомогою комбінації існуючих методів. В доповіді наводяться результати вимірювань якості оцінки емоцій за до помогою комбінації підходів та загальні типового способу. Наведені дані по казують, що новий підхід може не значно підвищити точність у деяких випадках.
Keywords: емоційний стан; оцінка емоцій