Основи наукових досліджень - Бізюк, А. В.; Вовк, О. В.; Ткаченко, В. П. (ХНУРЕ, 2019)
Навчальний посібник складається з двох частин: «Основи наукових досліджень» і «Патентознавство та авторське право». У першій частині навчального посібника систематизовано та викладено основні положення наукових досліджень. Друга частина посібника спрямована на формування у студентів науково обґрунтованих навичок застосування засад патентного та авторського права як складової права інтелектуальної власності для захисту своїх наукових робіт.
Keywords: наукові дослідження; авторське право