Особливості правового регулювання ринку інформаційних послуг - Водорєзова, С. Р. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню питання щодо особливостей правового регулювання ринку інформаційних послуг в Україні. // The scientific work is devoted to the study of the peculiarities of the legal regulation of the information services market in Ukraine.
Keywords: інформаційні послуги; інформаційна сфера; ринок інформаційних послуг; information services; informational sphere; information services market