Цифрова трансформація як вимога часу в умовах пандемії covid-19 і карантину - Пасмор, Ю. В. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У статті констатовано, що в умовах пандемії COVID-19 і карантину цифрова трансформація є не тільки вимогою часу, а й підґрунтям форму149 вання інноваційної економіки. Автором зроблено висновок, що виважена політика діджиталізації відчутно вплине на економіку, формування бізнессередовища. Розглянуто конкретні кроки щодо удосконалення правового регулювання й впровадження інноваційного підприємництва на основі генерування й обміну даними досліджень. // Digital transformation is a time requirement in the conditions of the COVID-19 pandemic and quarantine for the formation of an innovative economy. The author concludes that a balanced policy of digitalization will significantly affect the economy, the formation of the business environment. In this scientific work are considered the specific steps to improve the legal regulation and introduction of innovative entrepreneurship based on the generation and exchange of research data.
Keywords: цифрова трансформація; COVID-19; економіка результату; дослідницький простір; digital transformation; result economics; research space