Проблеми здорового харчування та їхнє висвітлення в інформаційних мобільних за стосунках - Коваленко, А. В. (ХНУРЕ, 2024)
Вирішення проблем здорового харчування за допомогою чат-бота є особливо перспективним, завдяки інтерактивному характеру його функціонування та наявності необхідної для людини комунікації, що активізує та робить інформаційний процес більш видовищним, захопливим та продуктивним.
Keywords: чат-бот; здорове харчування; лічильник калорій