Дослідження шляхів автоматизації перевірки виконання практичних завдань в локальному віртуальному оточенні користувача. Розробка API - Таран, М. В. (My University, 2024)
Мета роботи – автоматизація перевірки виконання практичних завдань, у локальному середовищі учня. Сучасний світ стикається з численними викликами, одним із найбільших з яких є необхідність впровадження ефективних форм та засобів віддаленого навчання. Але це питання тягне за собою численні проблеми, такі як низька співпраця між студентами і викладачами, важкість відслідковування академічного прогресу і необхідність забезпечити доступність матеріалів. Для вирішення проблем віддаленого навчання і забезпечення ефективної освіти, використання систем управління навчанням стає критично важливим питанням.
Keywords: розробка API; віртуальне оточення користувача; виконання практичних завдань