Розробка динамічних тестів на сенсорному екрані для виявлення синдрому зап’ястного каналу - Казимиров, М. А. (ВНТУ, 2019)
Наведено огляд такого рухового розладу верхніх кінцівок людини як синдром зап’ястного каналу, причини його виникнення та засоби, що призводять до прояви больових відчуттів у зап’ясті, пальців та окремо кисті. Також було розроблено динамічний тест для виконання на сенсорному екрані.
Keywords: тунельний синдром зап’ястя; динамічний тест; сенсорний екран; програмний засіб