Правове регулювання органічного виробництва сільськогосподарської продукції - Батигіна, О. М. (Право, 2018)
Розглянуто сучасний стан та перспективи правового регулювання виробництва органічної сільськогосподарської продукції в Україні та світі. Визначено особливості впливу органічної продукції на здоров’я людини та навколишнє природне середовище, зокрема виділено три основні підходи до впливу органічної продукції на здоров’я людини. // The current state and prospects of legal regulation of organic agricultural production in Ukraine and the world are considered. The peculiarities of the impact of organic products on human health and the environment have been identified, in particular, three main approaches to the impact of organic products on human health have been identified.
Keywords: органічне виробництво; аграрний сектор; сільськогосподарська продукція; organic production; agricultural sector; agricultural products