Expressions у adobe after effects як інструменту автоматизації motion design процесів - Бєлов, О.; Левикін, І. (ХНЕУ, 2026)
Мета дослідження – комплексно проаналізувати можливості expressions у контексті автоматизації motion design.
Keywords: expressions; автоматизація motion design процесів