Дослідження продуктівності фреймворків при створенні інтернет-магазинів - Барченко, П. В. (My University, 2023)
Мета розробки – дослідити продуктивність фреймворків та спростити процес розробки e-Commerce рішень задовольнити клієнта та бізнес сучасним архітектурним рішенням. Метод рішення – середовище розробки Intellij Idea, платформа Java Spring, мови програмування Java, фреймворк Spring, СУБД PostgreSql, контейнеризація Docker, хмарне рішення AWS. В результаті проведено дослідження методів оптимізації інтеграції між сервісами та розроблено веб-систему, що допомагає спростити процес розробки e-Commerce рішень.
Keywords: веб-система; метрика; рівень задоволеності клієнта; продуктівність фреймворків