Створення електронної бібліотеки кінестетичних освітніх ресурсів - Хорошилова, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є створення кінестетичних 3D моделей для навчальної програми з курсу біології середньої школи. Проаналізовано влив кінестетичних засобів навчання на залученність до навчання учнів. Проведено аналіз можливостей 3D друку для кінестетичного навчання. Обрано програмне забезбечення та встановлено що оптимальним варіантом є Blender та Ultimaker Cura. Обрано друкарське обладнання та показано що оптимальним є FDM принтер. Запропоновано найбільш необхідні для навчального процесу моделі клітин. Створено моделі та підготовлено їх до друку. Роздруковано моделі та передано до навчальних закладів. Файли створених моделей внесено у бібліотеку кінестетичних засобів навчання.
Keywords: кінестетика; біологія; кінестетична модель; 3d друк; blender; stem-освіта