Моделі і методи захисту кіберпростору - Адамов, О. С. (My University, 2019)
Модель стримування кібератак на кіберпростірвключає контроль над кіберзброєю і кіберрозвідку на національному рівні, захист приватнихданих на індивідуальному і корпоративному рівнях
Keywords: стримування атак на кіберпростір; захист персональних даних; управління доступом; реагування на інциденти; кіберзагрози