Інформаційна технологія інтеграції різнорідних сервісів інформаційної системи - Панфьорова, І. Ю.; Васильцова, Н. В.; Никитюк, В. А. (НТМТ, 2014)
Основною метою пропонованої ІТ є забезпечення підтримки існування єдиної й цілісної картини корпоративних бізнес-даних, що мають семантичну й прагматичну цінність для користувачів різних рівнів, шляхом формування й коректування вмісту реєстру ФС.
Keywords: інформаційна технологія; інформаційна система