Дослідження методів підтримки прийняття рішень при виборі товарів у Інтернет-магазині при покупці - Бездітний, А. Е. (My University, 2020)
Об’єктом дослідження є методи підтримки прийняття рішень та засоби реалізації програмних систем спрямованих на оптимізацію процесу здійснення покупок в інтернет-магазинах. Метою роботи є розробка автоматизованої системи-помічника інтернет-магазину. Методи розробки базуються на інструментах розробки програмних застосувань на платформі Java, фреймворку Spring і бази даних MongoDB. В результаті роботі здійснена програмна реалізація системи-помічника в інтернет-магазині, яка представляє собою WEB-додаток на основі фреймворку SpringMVC.
Keywords: інтернет-магазин; покупка; прийняття рішень; рекомендація; аналіз даних