Дослідження методів виправлення помилок в текстах - Чипіженко, О. О. (My University, 2024)
Мета роботи – аналіз та порівняння методів виправлення помилок в текстах з метою визначення їх ефективності, переваг та недоліків. Метод рішення – проведення комплексного аналізу доступних методів виправлення помилок у текстах, включаючи, автоматизовані програмні засоби, правописні перевірки, аналіз контексту та інші підходи. На основі отриманих результатів обирається найбільш оптимальний метод чи їх комбінація для виправлення помилок у текстах.
Keywords: виправлення помилок; текст; правописна перевірка; аналіз контексту