Основні вимоги до процесу фізичної реабілітації м'язової дисфункції верхніх кінцівок - Королович, О. С.; Селіванова, К. Г. (НТУ «ХПІ», 2024)
Основним напрямом реабілітації є – відновлення здоров’я хворого шляхом комплексного використання різних засобів, направлених на максимальне відновлення порушених фізіологічних функцій організму, а у випадку неможливості досягнення цього – розвиток компенсаторних (замінювальних) замісних пристосувань (функцій).
Keywords: фізична реабілітація; м’язова дисфункція; травма верхніх кінцівок; методи фізичної реабілітації