Стандарти в поліграфії та видавничій справі - Дурняк, Б. В.; Ткаченко, В. П.; Чеботарьова, І. Б. (Вид-во Укр. акад. друкарства, 2011)
Видання містить описи найважливіших нормативно-технічних документів (міждержавних, національних та галузевих стандартів) у галузі поліграфії та видавничої справи. Збірник адресовано працівникам видавництв, поліграфічних підприємств, бібліотек, а також студентам напряму «Видавничо-поліграфічна справа» та викладачам вищих і спеціальних навчальних закладів видавничо-поліграфічного профілю.
Keywords: нормативно-технічний документ; поліграфія; довідник