Функції управління фінансовою безпекою підприємства - Полозова, Т. В.; Прилуцький, В. Г.; Алзубі Лайт Абдел Карім Мохаммад (ХНУРЕ, 2022)
Забезпечення ефективності та стабільності діяльності є одним з основних завдань будь-якої економічної системи. В сучасних умовах господарювання проблема сталого розвитку стає дуже актуальною. Тому сьогодні питання забезпечення безпеки на всіх рівнях управління є надзвичайно актуальним. У дослідженні визначено систему основних завдань, що спрямовані на реалізацію основної мети управління фінансовою безпекою підприємства. Виокремлено функції управління фінансовою безпекою підприємства, що поділяються на дві основні групи: загальні та спеціальні.
Keywords: фінансова безпека підприємства; управління фінансовою безпекою підприємства; система фінансової безпеки підприємства; завдання управління фінансовою безпекою підприємства; аналіз стану фінансової безпеки; функції управління фінансовою безпекою підприємства