Правове регулювання господарських інформаційних відносин в Україні - Водорєзова, С. Р. (Правове регулювання господарських інформаційних відносин в Україні, 2018)
У статті досліджується питання визначення особливостей правового регулювання господарських інформаційних відносин в Україні. Автором досліджено підходи до визначення поняття інформації, інформаційної діяльності та проаналізовано види господарської діяльності в сфері інформаційних послуг. // The article examines the question of determining the characteristics of legal regulation of economic information relations in Ukraine. The author investigated approaches to the definition of the concept of information, information activities and analyzes the types of economic activity in the field of information services.
Keywords: інформаційна діяльність; господарські інформаційні відносини; інформаційні послуги; information activity; economic information relations; information services