Інформаційна система керування мікрокліматом розумної теплиці - Лайко, Б. О.; Цопа, О. І. (My University, 2023)
Зростання кількості світового населення кожного дня ставить перед людством актуальне завдання підвищення потужностей у виробництві продуктів харчування з оптимальним використанням природних ресурсів та трудового потенціалу. З кожним днем зайнятість людства через повсякденну роботу збільшується.
Keywords: розумна теплиця; мікроклімат розумної теплиці; керування мікрокліматом теплиці