Ігровий програмний застосунок у жанрі Fantasy FPS. Механіки головного героя, візуальні ефекти - Бєліков, Д. Ю. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – механіки головного героя та візуальні ефекти, які є частиною комплексної роботи з розробки ігрового програмного застосунку у жанрі Fantasy FPS. Мета розробки – створення ігрового додатка, здатного забезпечити високий рівень залучення користувача та ефективну взаємодію з ігровим середовищем. Метод рішення – система візуального програмування Blueprint, ігровий рушій – Unreal Engine 5. Система контролю версій Git. У результаті розробки створено комплексні механіки для головного героя, включаючи анімації, рух, атаки та спеціальні здібності, а також реалізовані візуальні ефекти, що підсилюють атмосферу гри. Усе розроблене є частиною комплексної роботи з розробки ігрового програмного застосунку у жанрі Fantasy FPS.
Keywords: візуальніий ефект; iгровий програмний застосунок; комп'ютерна гра; шутер; blueprint; niagara system