Предиктивний аналіз динаміки типологічних груп товарних запасів підприємства - Романенков, Ю. О.; Морозова, К. В.; Сирова, О. В. (My University, 2021)
Стратегічне управління запасами багатономенклатурного виробництва або дистриб’юторської компанії зазвичай передбачає виокремлення типологічних груп товарних запасів з метою використання для кожної з них окремої типової стратегії. Для вирішення цієї задачі нерідко використовуються методи категоризації типологічних груп, зокрема, технології ABC- та XYZ-аналізу
Keywords: предиктивний аналіз; управління запасами