Інтеграція методів причинно-наслідкового зв'язку та SWOT-аналізу щодо визначення інформаційних ризиків - Подоляка, Н. В. (My University, 2020)
Дипломна робота присвячена всебічному аналізу існуючих підходів до оцінки ризиків інформаційної безпеки та підходів до створення та впровадження системи менеджменту інформаційної безпеки. Пропонується порівняння методологій кількісної та якісної оцінок ризиків інформаційної безпеки на підставі методології FAIR, OCTAVE, NIST, стандарту ISO/IEC 31010 та методу причинно-наслідкових зв'язків
Keywords: інформаційна безпека; оцінка ризиків; вразливість; swot-аналіз; система менеджменту інформаційної безпеки