Оцінка ефективності інноваційного проекту при фінансуванні за рахунок прибутку - Шейко, І. А.; Стороженко, О. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена питанням розрахунку ефективності інноваційних проектів по заміні обладнання при фінансуванні за рахунок власних коштів, а саме – прибутку. Методика, запропонована авторами, дає змогу розрахувати показники ефективності на базі початкового обсягу випуску, вартості нового обладнання. The article is devoted the questions of calculation of efficiency of innovative projects on replacement of equipment at financing due to an own money, namely – to the income. A method, offered authors, enables to expect the indexes of efficiency on the base of initial volume of output, cost of new equipment.
Keywords: прибуток; фінансування; обсяг виробництва; термін реалізації проекту; термін окупності; profit; financing; volume of production; peroid of project realizing; payback period