Багтрекінгова система менеджменту проектів - Злидень, І. О. (My University, 2020)
Метою роботи – створення багтрекінгової системи менеджменту проектів та дослідження стану автоматизації процесу документування знайдених невідповідностей . Об’єктом дослідження даної роботи є процес документування . Предмет дослідження – стан автоматизації процесу документування знайдених невідповідностей. Результатами атестаційної роботи є створена багтрекінгова система та покращення процесу документування. У розділі "Економічна частина" представлене економічне обґрунтування витрат на проведення науково-дослідної роботи.
Keywords: багтрекінгова система; менеджмент проектів; процес документування