Розробка програмного модуля обробки дерматоскопічних зображень шкіри обличчя з акне - Черкасова, Є. О. (ВНТУ, 2019)
Проведено огляд такого захворювання як акне та наведено дані щодо кількості населення, котрі страждають на акне. У роботі також було розроблено узагальнену структурну схему програмного модуля обробки дерматоскопічних зображень.
Keywords: акне; дерматоскопія; цифрові зображення; програмний модуль