Проблемні питання становлення інноваційного суспільства в Україні - Мамаєв, І. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
Тези присвячені огляду основних тенденцій розвитку суспільства в інформаційну еру та проблемним аспектам становлення інноваційного суспільства в Україні. // Theses are devoted to the review of the main trends in the development of society in information era and problematic aspects of the formation of an innovative society in Ukraine.
Keywords: інформаційна ера; інноваційне суспільство; STEM-освіта; національна інноваційна система; information era; innovative society; STEM-education; national innovation system